Tjänster

In Via Ab erbjuder transporter till och från Åland och vidare ut i Norden och Europa. Vi erbjuder även lokal distribution på Åland.

En av de viktigaste uppgifterna för ett åkeri är att leverera allt gods lika helt och fint som när vi lastade det. Tack vare många år i branschen och otaliga uppdrag inom transport har vi den kunskap och de kvalifikationer som säkerställer att din leverans når sitt mål inom utsatt tid.

Vår vision är att alltid hålla hög servicenivå på våra transporter och leverera på utlovad tid. Därför strävar vi efter att det är samma chaufför som sköter transporten från lastning till lossning. På så sätt har vi kontroll över allt som sker under varje transport.

Frakt för alla

Vi har bilar för alla transportbehov. Bred eller skrymmande last är inget problem, vi har ekipage som är utrustade med allt som behövs till dessa uppdrag. Självklart erbjuder vi också kyl- och frystransporter.

Allt du behöver göra är att:

  1. Kontakta oss
  2. Boka din transport
  3. Ta emot din varor.

Här kan du läsa mer om transporter och kapaciteten hos våra bilar
 

Godslagring

Vi erbjuder även godslagring i Sverige och Finland, vilket är smidig för dig som kund. Du väljer enkelt ett av våra lager som destination när du beställer varor med fraktfria leveranser inom Sverige, Finland eller från annan ort. Båda lager har dessutom generösa öppettider och redo att ta emot leveranser på vardagar klockan 8-20.

När ditt gods anländer till våra uppsamlingsplatser lastar vi det sedan säkert för vidare transport till Åland. Varorna kör vi sedan ut till dig eller så kan du hämta från lagret på Åland. Här finns också möjlighet att lasta av och på dina varor med truck. 

Övriga tjänster
Lasbil front
Ditt varumärke på transporten

Vi hjälper dig att lyfta ditt varumärke genom att erbjuda reklamplats i fronten på våra bilar när vi kör ditt gods. Låter det intressant? Kontakta oss för mer information om marknadsföring. 

Hjullastare
Trucktjänster

Vi kan även erbjuda lossning/lastning med truck och även snöplogning.